Victoria`s Secret представи новата си колекция бельо в Ню Йорк – ГАЛЕРИЯ

В Ню Йорк се проведе ежегодното шоу на най-съблазнителното и скъпо бельо в света. Victoria Secret Company, благодарение на своите „ангели“ и супермодели, представи новите си серии за този сезон. 60 красавици блеснаха на подиума. Сред тях бяха Бела и Гиди Хадид, Кендъл Дженър, Адриана Лима, Марта Хънт, Стела Максуел и други модни звезди.

Колекцията е създадена съвместно с гръцката модна дизайнерка Мери Катранцу и е експлозия от цветове. Моделите се появиха на модния подиум в облекла, украсени с червени и сини божури. Традиционните крила приличаха на адаптирани парашути, отново с цветя и геометрични шарки.

Главно събитие на вечерта беше представянето на Dream Angels Fantasy Bra – комплект бельо, изработен от скъпоценни камъни. Тази година честта да мине по модния подиум, покрита с повече от две хиляди кристала Сваровски, се падна на шведския модел Елза Хоск.

Последно шоу за ветеранката Адриана Лима

Бразилският топ модел излезе за 19-ти път на прочутото дефиле на бельо, като в края на шоуто се сбогува с феновете, тъй като това е последното й участие в ревю на Victoria`s Secret. 37-годишната Адриана Лима не спираше да изпраща целувки и сърца на феновете си.

 

Другите големи звезди на снощния спектакъл бяха сестрите Бела и Джиджи Хадид, както й най-скъпо платения модел в света Кендал Дженър.

Джиджи и Кендал се завърнаха след едногодишно отсъствие, след като миналата година двете не участваха в ревюто на Victoria`s Secret, тъй като имаха договори с други компании за бельо.

Голямото завръщане на майките

На ревюто дефилираха и Ангелите Бехати Принслу и Кандис Суaнeпол, който наскоро станаха майки за втори път. Двете красавици демонстрираха отлична форма и никакви следи от скорошните раждания.

Още от шоуто вижте в галерията:

- реклама -