Общи условия

Oбщи ycлoвия зa пoлзвaнe на сайта FLASHNEWS.BG

Политика за поверителност

Политика за бисквитките

Настоящият сайт е собственост на „Флашнюз” ЕООД. Съдържанието на този уебсайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички видове текстови, графични, фото- и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на „Флашнюз” ЕООД, в случай, че не е посочено друго.

Потребителите имат право да използват услугите на сайта flashnews.bg единствено за лични/нетърговски цели, ако изрично не е договорено друго. Използването на части от текстови, фото- и видеоматериали от този сайт се допуска при условие, че бъде посочен източникът – за печатни издания, радиостанции и телевизии, и бъде добавен линк към flashnews.bg – за интернет сайтове.

Недопостимо е препечатването на цели материали и използването на снимки и видеоматериали от сайта flashnews.bg, без изрично писмено съгласие, независимо дали е посочен източникът или е поставен линк към него.

Поставянето на линкове към материали в flashnews.bg е свободно.

„Флашнюз” ЕООД има право да премахва от страницата си коментари под материалите, мнения, съдържащи:

  • Нецензурни думи или изрази, текстове с порнографски характер, както и всякакви форми на обиди, противоречащи на добрия тон;
  • Подтикване към жестокост, насилие, или внушение на нетърпимост и нетолерантност;
  • Национална, политическа, етническа, религиозна, расова, полова или друга дискриминация или подтикване към расистки прояви и/или обиди към малцинствата;
  • Вcяĸaĸви мaтepиaли, ĸoитo ca в paзpeз c бългapcĸoтo зaĸoнoдaтeлcтвo (вĸл. Зaĸoнa зa aвтopcĸoтo пpaвo и cpoднитe мy пpaвa) и пpaвoтo нa Eвpoпeйcĸия cъюз; мaтepиaли или вpъзĸи c дpyги yeб caйтoвe, чpeз ĸoитo ce нapyшaвa пpaвoтo нa интeлeĸтyaлнa coбcтвeнocт.

„Флашнюз” ЕООД може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за броя влизания и действия на потребителите върху техните рекламни банери и линкове, както и да изготвя вътрешни статистики за свои и на своите партньори цели.

“Флашнюз” ЕООД ще oĸaжe пълнo cъдeйcтвиe нa ĸoмпeтeнтнитe дъpжaвни opгaни, вĸлючитeлнo пpoĸypaтypaтa, cлeдcтвиeтo и пoлицeйcĸитe opгaни, зa вceĸи ĸoмeнтap, ĸoйтo нapyшaвa зaĸoнoдaтeлcтвoтo нa Peпyблиĸa Бългapия и пpaвoтo нa Eвpoпeйcĸия cъюз.

Отговорност

Статиите на flashnews.bg са авторски и принадлежат на техните автори. Информацията на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, като “Флашнюз” ЕООД се старае винаги да предава ясно, точно и достоверно информацията на своите читатели.

„Флашнюз” ЕООД не носи отговорност за:

  • Вреди, възникнали, или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до сайта и използването на неговото съдържание;
  • Информацията, включена в сайтовете, към които са публикувани линкове на flashnеws.bg.
  • Изгубена информация или невъзможност за запазване на информация, въведена с коментарите на сайта.
  • Съдържанието на рекламите, публикувани на сайта.

Обезщетения

“Флашнюз” ЕООД има право да търси обезщетение за евентуални вреди и претенции на трети страни, следствие от нарушаването на настоящите Общи условия и/или нерегламентирано използване на сайта.

Отварянето на страници на сайта и/или следването на линкове в него представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат, приема и ще спазва настоящите Условия за ползване.

„Флашнюз” ЕООД има право да извършва промени в дизайна, съдържанието и условията за ползване без предварително уведомление.