Слави Трифонов, Николай Василев, кабинет

Трифонов: Ще намерим място на Лорер и ще се кротне държавата, защото всички му търсим работа

Кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар не мина. Като цяло беше странно и унизително да имаме две кандидатури. Това заяви лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов на страницата си във Facebook.

Урсула фон дер Лайен иска жена за комисар. От ПП явно не са разбрали и изпратиха Лорер. Или пък са разбрали, а пък Лорер е жена. Всъщност, сега разбирам защо навсякъде тикат жена му на Лорер – защото Урсула иска жена“, пише той.

„Става ми ясно, че на всяка цена търсим специално място за Лорер, защото в “Труд” прочетох, че сега пък щели да го предложат от ПП за гуверньор на БНБ. Обаче – какво правим ако не го изберат? Получава се рецидив. Затова аз имам предложение. Ако не изберат Лорер за гуверньор на БНБ, предлагам да го изберат за контрольор в БДЖ или в краен случай – ресторантьор на Черно море. Аз съм сигурен, че ако впрегнем усилия, ще намерим място на Лорер и ще се кротне държавата, защото всички търсим работа на Лорер. Ще му намерим работа и нещата ще потръгнат! Да живее Лорер, специалиста за всяка работа! Да живее и жена му!“, завършва поста си Трифонов с ирония.

- реклама -