Наско Сираков, Левски
сн. БГНЕС

Наско Сираков: Получихме документ за $150 млн.

Собственикът на Левски Наско Сираков заяви, че е получил документ от американска финансова институция за инвестиции за над 150 милиона долара. Документът е свързан с преговорите с кандидата за купувач Джоузеф Диксън. Сираков посочи, че очаква до няколко дни гаранции.

„Надявам се да имаме яснота в следващите дни. До сряда ще имаме 100% гаранция. Според мен американска банкова институция не раздава такива документи под път и над път. Това също ми дава гаранция“, заяви Сираков. „Но имаме и план „Б“, ако нещата не се получат“, добави той.

По думите му евентуално завръщане на Станимир Стоилов като треньор е обвързано със сделката. „Срещах се с Мъри няколко пъти. Станимир Стоилов е готов да се завърне в Левски, ако се случат нещата и се подпише този договор. По-трудно ще е той да се върне, ако сделката пропадне“, обясни той.

Наско Сираков говори преди началото на подготовката на сините. Миналата седмица той трябваше да се яви на пресконференция заедно с Диксън, но не го направи. Сега той обясни, че това се дължало на големия интерес към англичанина.

За началото на подготовката се появиха едва 12 футболисти. Първата тренировка беше водена от Живко Миланов.

- реклама -