Позитивни пророчества, които крият от нас

Позитивни пророчества, които крият от нас – От постоянните пророчества за катаклизми и края на света се създава впечатление, че човечеството наистина иска и очаква да се случи някаква  ужасна катастрофа.

Кои са хората, които пишат тези прогнози? Кой разпространява тези слухове за уж инциденти, които всъщност не се случват? И с какво намерение?

Добре известно е, че хората се манипулират по-лесно, когато се страхуват. Техните ниски вибрации и страх им пречат да разгърнат пълния си потенциал.

Пророчествата на толтеките казват, че има същества, които не искат да се събудим от съня, в който се намираме. Земетресения, вулканични изригвания и други катастрофи винаги е имало и вероятно винаги ще има.

Но това не означава, че светът ще свърши. Има и много позитивни предсказания, за които не се споменава нищо. Ето някои от тях.

Маите

Човечеството няма да бъде унищожено от Апокалипсис.

Маите имат много пророчества, които не се коментират, защото предсказват положително бъдеще, те никога не говорят за края на света. Мнозина вярваха, че до края на 2012 г. всичко ще свърши. Но за маите това е само краят на календара, както за нас е на 31 декември. Експерти от цял ​​свят се възхищават на удивителните инженерни познания на това племе, както и на астрономическите, математическите и физическите им знания. Техният календар, синхронизиран със Слънцето, Луната, Земята и Вселената, е по-точен от настоящия ни календар. Те казват, че Земята се движи по елипсовидна орбита около Слънцето и заедно с него около центъра на Галактиката, като най-близката до центъра на Галактиката област наричат „ден“, а най-отдалечената част – „нощ“. Това са галактическият „ден и нощ” на Земята. Казват, че преходният период продължава 20 години и го наричат ​​“време без време“, когато настъпват големи промени. Това е времето, в което живеем сега.

Маите ни дават надежда, защото ни казват, че след години на скръб ще дойде време, когато страхът ще свърши и най-накрая ще осъзнаем кои сме.

Толтеки

Толтеките са древно племе в Мексико. Тяхното езотерично знание се култивира от поколение на поколение. Въпреки че древните пророчества са скрити от векове, те предсказват, че ще дойде време, когато ще се върне мъдростта на хората. Дон Мигел Руис, който е запознат с доктрината на толтеките, казва, че има четири пророчества. Първото говори за раждането на Слънцето и според него: „Хората ще познаят кои са всъщност“. Второто гласи, че „Хората ще се събудят от съня си. Трябва да осъзнаем, че сънуваме и едва тогава можем да се събудим.” Третото пророчество гласи, че „Интуицията ще ръководи живота ни“. И четвъртото, че „Любовта ще сътвори небето и земята“.

Аурелио Мехия

На един от сеансите на медиума Аурелио Мехия, същество, пророкуващо с негова помощ, разказва наистина интересни неща. Той казва: „Всичко ще се промени, краят на света е лъжа, промяната на света е започнала отдавна – и вътрешната енергия на Земята се променя. Няма начало и край, всичко се трансформира, всичко е енергия. Няма да има смърт и хората ще бъдат свободни. Всички ще се преобразят, никой няма да остане навън. Само лидерите, ще достигнат други нива. Тези, които искат да управляват света, са на загуба. Ето защо има толкова много объркване.

Трансформацията на енергията на планетата засяга и животните и растенията, но не трябва да се страхуваме. Винаги е имало бедствия, но сега ги показват по телевизията и ги използват, за да влияят на населението. Смъртта не е нито добра, нито лоша. Това е промяна. Трябва да се радваме на настоящето и на това, което имаме.”

Йоан Йерусалимски

Пророк Йоан Йерусалимски описва настоящето с голяма точност, въпреки че не е толкова известен като Нострадамус. Той е роден във Франция преди повече от хиляда години. Неговите пророчества са продиктувани от глас, който ръководи ръката му и пророкува промени за нашето време. Тези пророчества се съдържат в ръкопис от две части. Първата разказва за събития от 2000 г. насам, а втората – за това, което ще се случи в средата на хилядолетието.

Във втората част се казва: „Хората най-накрая ще отворят очите си. Те вече няма да бъдат затворени в главите си или в градовете си. Ще могат да виждат от единия край до другия и да се разбират. Ще знаят, че това, което удря един, наранява друг. Хората образуват едно тяло и всеки е част от него. Ще има език, който всички говорят. Те ще общуват помежду си, защото умовете им ще бъдат толкова отворени, че ще получават всички съобщения и мечтите ще бъдат споделени.“

По-нататък той казва: „Човекът ще проникне в тайните, които притежават древните богове и ще отваря една след друга порти, водещи към лабиринта на Новия живот. Създаден със силата на бълбукащ извор, човекът ще преживее второ раждане и тогава ще бъде обявен краят на времената на варварството. Ще започнат щастливи дни. Земята ще бъде като градина. Всеки ще лекува себе си и другите. Човекът ще знае, че всички живи същества са носители на Светлина и изискват уважение. Той вече няма да се страхува от собствената си смърт, защото е живял няколко живота и ще знае, че Светлината никога няма да угасне. Междувременно трябва да живеем в настоящето, с всичко добро, но и с всичко лошо. Кой знае какво е животът – може би е само сън.

Източник: Труд

- реклама -