Джил Байдън, шега, 1 април

Първата дама на САЩ Джил Байдън се престори на стюардеса за 1 април

Репортерите, които пътуват с първата дама на САЩ Джил Байдън, получиха първоаприлска изненада от нея по време на полет от Калифорния до Вашингтон в четвъртък, съобщи Асошиейтед прес.

По време на сервирането на храни и напитки стюардеса с бадж за име „Джазмин“ им поднесе сладолед. Тя беше с къса черна коса, черен костюм с панталон и носеше черна предпазна маска на лицето, предаде БТА.

Няколко минути по-късно Джазмин се появи пред журналистите без дегизировка и се оказа, че това е първата дама Джил Байдън. Тя през смях им съобщи, че това е била нейната първоаприлска шега.

Сътрудниците на Джил Байдън споделиха пред журналистите, че не знаели за идеята й и те самите били изненадани да установят истинската идентичност на Джазмин.

В автобиографията си от 2019 г. „Where the Light Enters“ Джил Байдън пише, че обича да прави шеги и изненади. Когато съпругът й бе вицепрезидент в администрацията на Барак Обама, тя се скрила в отделението за кабинен багаж в самолета Еър Форс 2 и изплашила човека, който отворил капака, за да сложи куфарчето си там.

„Винаги съм смятала, че трябва да си доставяме радостни моменти, когато е възможно“, пише тя.

- реклама -