Нов кошмар за Тръмп: 4 жени го обвиниха в сексуален тормоз

Нов кошмар за Тръмп: вече 4 жени го обвиниха в сексуален тормоз, съобщи телевизия Ен Би Си.

В сряда в. „Ню Йорк таймс” отпечата материал, в който са цитирани две жени – Джесика Лийдс и Райчъл Крук. Те твърдят, че милиардерът ги е насилвал. Първият инцидент станал преди 30 години на борда на самолет. Във втория случай сцената се е разиграла през 2005 година в асансьора на „Тръмп тауър” в Ню Йорк.

Обвиненията на двете дами оборват твърденията на кандидат-президента на Републиканската партия, че в миналото си е позволявал фриволни изрази за нежния пол, но никога не е отивал по-далеч от думите. 

Ен Би Си съобщава, че Тръмп е обвинен публично от още две жени. Едната е Минди Макгилаври, която била нахално ухажвана и опипвана от Тръмп в частния му клуб Mar-a-Lago във Флорида.

Другата жертва е Наташа Стойноф, която пред сп. „Пийпъл” твърди, че през 2005 година по време на интервю бизнесменът изведнъж започнал да я целува.

Нито Макгилаври, нито Стойноф са се оплакали в полицията.

Претенции към Тръмп имат и 5 участнички в конкурс за красота, чиито организатор е бил Тръмп. В периода 1997–2001 година милиардерът имал навика да влиза в съблекалнята докато миските се преобличат.

Ен Би Си посочва обаче, че достоверността на показанията на жените няма как да бъде проверена.

- реклама -