Мадона Жена на годината Билборд

Мадона си иска бельото, започва съдебен процес

Мадона изисква чрез съд да спре търг с нейни писма и бельо

Американската поп дива Мадона изиска чрез съд да бъдат изтеглени от търг в Ню Йорк нейни лични писма. Както и принадлежащи й снимки, бельо и други предмети.

Това съобщи във вторник вестник „Ню Йорк Дейли Нюз“. Мадона е внесла иск в съд в Манхатън да се отмени търг на аукционна къща Gotta Have It, планиран за сряда. Както посочва певицата, тя била сигурна, че въпросните предмети се съхраняват в нея.

На търга, наред с други неща, е предложено и писмо, адресирано до Мадоната от рапъра Тупак Шакур, в което той излага причините за решението да се раздели с нея. Писмо е с дата януари 1995 г. Неговата начална цена е 100 000 долара. Писмото е написано на Поправителен дом, където Шакур излежаваше присъда за сексуално насилие. През 2015 г. Мадона предизвика фурор, като признава, че се е срещала с рапъра известно време. До убийството му през 1996 година.

Като цяло, певицата поиска изтеглянето от търга на общо 20 предмета. Сред тях е бельо, гребен, чекова книжка и още едно писмо, в което Мадона пише неприятни неща за актрисата Шарън Стоун и певицата Уитни Хюстън. Обявените за продажба предмети да предоставени на аукционната къща от бившата приятелка на Мадона и консултант Дарлин Лутц. Мадона твърди, че тя я е измамил и е взела нещата, без разрешение.

- реклама -