Дилов
сн. БГНЕС

Любен Дилов-син: Тази година ще похарчим 350 млн. ако отидем на нови избори

При толкова много победители, коалиция ГЕРБ/СДС не смята, че е нужно да излиза и да напомня, че 14 години печели избори, това са петите по ред парламентарни избори.

Това заяви от името на ГЕРБ/СДС Любен Дилов – син.

Големият въпрос – можем ли да си позволим да харчим още стотици милиони за избори?

„Има голям победител тази вечер, който искрено поздравяваме и му пожелаваме кураж, това е българския народ, всички хора, които излязоха да гласуват въпреки ковид-пандемията. На второ място имаме една весела ситуация, в която всички са победители и се поздравяват, правят кабинети. Но трябва да си дадем сметка, че изборите, които приключиха току що ни струваха 150 млн. лева. Ако има нови избори поради невъзможност на бъдещите депутати да съставят правителство ще дадем още 100 млн, тази година има и президентски избори, които ще ни струват още 100 млн. Така, че като изтрезнеем малко, трябва да си помислим дали можем тази година да похарчим 350 милиона? Това е оферта към разум на всички, които ще бъдат в следващия парламент“, заяви Дилов-син.

Аз лично не виждам смисъл да се преговаря, но тези въпроси може да зададете на премиера Борисов, ще има вероятно пресконференция след излизането на официалните резултати, завърши краткото изявление на представителя на коалицията победител на парламентарните избори.

- реклама -