Ким и Кание отдавна били разделени, връзката им станала непоносима

Втора седмица в медиите трескаво се обсъждат слухове за възможния развод на 40-годишната Ким Кардашян и 43-годишния Кание Уест. Самите звезди все още не са коментирали информацията, но новини от запознати с връзката на двойката продължават да се афишират из медиите.

Анонимен източник разкри пред Us Weekly, че всъщност Ким и Кание отдавна не живеят под един покрив.

Той каза, че през последните няколко месеца двойката се е държала на разстояние една от друга, за да не наранява психиката на децата с постоянните им кавги. „Ким и Кание нямаха друг избор, освен да живеят отделно, тъй като напоследък връзката им стана наистина токсична. Те имаха големи надежди за края на 2020 г., искаха да намерят начин за подобряване на отношенията си и от време на време се виждаха точно с тази цел. Но в един момент кавгите се превърнаха в истински скандали и конфронтация. Тъй като никой от тях не искаше всичко това да се вижда от децата, те живеят разделени”, изтъкна анонимният запознат с проблемите на двойката.

Друг източник поясни, че Ким и Кание са имали много голям сблъсък в края на миналия месец. Рапърът кипнал от яд и се развикал на жена си, след което тя била много обидена от него. Той предположи, че именно тази кавга е била последната капка в решението им да подадат молба за развод.

Не без последици в семейните отношения останали и слуховете за любовната връзка на Kание с известния блогър Джефри Стар, който е откровен гей и е запален по модата.

Друг източник поясни, че месеци наред Кардашян е криела от обществеността сериозността на брачните им проблеми и през цялото това време тя е работила с адвокати, за да изготви споразумение за развод. Ким иска да разрешат нещата, преди официално да подадат молба за развод.

Кардашиян продължава да живее с децата в Лос Анджелес, а Кание е в семейното ранчо в щата Уайоминг, където е и неговото студио.

- реклама -