Кардашиян

Горещ слух: Ким и Кание се развеждат заради афера на рапъра с Джефри Стар

От началото на годината клюка номер 1 в жълтите издания е свързана с възможния развод на Ким Кардашиян и Кание Уест. При все, че двамата са си разменили подаръци за милиони долари на Коледа.

Още по-горещата клюка обаче гласи, че рапърът е имал афера с YouTube гуруто Джефри Стар.

Не е ясно как тръгва този слух, при положение, че сексуалността на Кание Уест и предпочитанията му към жените никога не са били подлагани на съмнение. Джефри Стар определя себе си като андроген – той е роден мъж, но се облича и държи като жена. Освен, че той има милиони последователи в YouТube и социалните мрежи, Стар има козметичен бизнес за милиони. И излиза с мъже…

Вероятна причина да тръгне клюката е, че Джефри притежава къща в щата Уайоминг, в която е отседнал през последния месец. От своя страна Кание също има имоти в най-слабо населения щат в САЩ и почти от година се е самоизолирал там. Това даде повод някои да смятат, че географската близост на двете звезди е довела и до физическата им близост.

Самият Джефри Стар обаче публикува видео, в което заяви, че никога през живота си не е прекарвал време с рапъра и отрече появилите слухове за връзка между двамата. Той дори намекна, че не изключва зад интригата да стои Крис Дженър – майката на сестрите Кардашиян, която е добре известна в звездните среди с използването на подобни стратегии, за да трупа слава за дъщерите си.

 

- реклама -