Кендъл

Кендъл Дженър измести Жизел Бюндхен и стана най-високо платения модел в света

След 15 години на върха като най-високо платения модел в света, Жизел Бюндхен вече е детронирана. Направи го 22-годишната Кендъл Дженър, която освен от звездния подиум е позната и като звезда от семейното риалити „Keeping up with the Kardashians“.

През последната година Кендъл е спечелила 22 млн. долара

Кени, както наричат по-малката сестра на Ким Кардашиян е удвоила двойно приходите си в сравнение с 2016-та, посочват от сп. Форбс.

Кендъл с по-голямата си сестра Ким Кардашиян

Кендъл Дженър е в светлините на прожекторите още от 12-годишна, когато семейството й започва да снима популярното си риалити.

Приходите й идват освен от модни ревюта и от рекламни договори с италианския бранд за бельо La Perla, Adidas и TopShop. Кендал е лице и на козметичния гигант Estee Lauder. Мениджър на Кендъл е майка й Крис Дженър, която стои зад успеха на всички сестри Кардашиян – Ким, Клоуи и Кортни, както и най-малката Кайли, чиято козметична компания е оценена за над половин милиард долара.

От своя страна, Жизел е спечелила 17,5 млн. долара през последните 12 месеца.

Третото място е за съпругата на певеца Джон Леджънд – екзотичната красавица Криси Тийгън, която за пръв път попада в класацията на най-високо платените модели с изстрелващите приходи от 13,5 млн.

Криси Тийгън и Джон Леджънд

Четвърта е Адриана Лима с 10 млн.приходи, а сестрите Джиджи и Бела Хадид са на пето и девето място място, с приходи съответно 9,5 млн. и 6 млн. долара.

Джиджи и Бела Хадид

В класацията попадат още Роузи Хънтингън – Уайтли, Карли Клос и китайката Лю Уен. Последното 10-то място е за плюс сайз модела Ашли Греъм.

Ашли Греъм
От юни 2016-та до юни 2017-та десетте дами са спечелили общо 109,5 млн. долара.
- реклама -