Какво казват обувките на Тереза Мей и с кои цветове се чувства силна (СНИМКИ)

Британският премиер Тереза Мей е силна жена с навици, които я издават какво мисли и как се чувства. Тя е известна с естравагантните си обувки, които понягока говорят повече от самата нея. Те издават кога е спокойна, кога притеснена, кога има важна среща и с кои светтовни лидери се чувства добре.

Лара Дън, политически блогър, прави анализ на обувките й, на цветовете, които носи, на дизайнера на който разчита. Анализът е на база 12 месеца от встъпването на Мей на премиерския пост.

Любимият дизаайнер на Мей е Amanda Wakeley. В 34% от важните изяви на британския премиер тя разчита на дрехи от тази дизеанерка, показва поручване на блогърката Дън.

Обувките в повечето време са на Russell & Bromley. С тези марки Мей се чувства лидер и в свои води.

Какво говорят обувките на Мей

Тереза Мей не се разделя с леопардовата окраса на обувките си, но с тях тя показва сила. Носи ги на лидерски срещи като тези с Доналд Тръмп и Ангела Меркел.

Като задължително в тези случаи е на висок ток, за да покаже надмощие.

Един от малкото политици, с които Мей се чувства спокойна и уверена е новия президента на Франция Еманюел Макрон. При срещите си с него тя пак разчита на обувки с тигрова окраска, но почти винаги е на нисък ток и въпреки, че е по висока от него тя държи да е равна с него, не показва надмощие.

Когато Мей е спокойна и сигурна разчита на обувки с дебел ток и панделка.

Този вид обувки обаче Мей не обува често.

Мей винаги  енащрек и това я издава със заострените отпред обувки.

Аксесоарите на Мей също говорят

Британският премиер обича магически аксесоари- огробми огърлици и гривни, както и шалове.

Огърлицата е почит задължителен аксесоар при нея, която също я прави спокойна, твърди блогърката Дън.

Шаловете ги носи почти винаги в критични моменти за страната и често е улавяна да държи шала като вид спасение.

Мей обича шапките, но не си ги позволява често, с изключение на кралски визити, като тази с испанския крал Филипе и кралица Летисия, когато това почти е задължителен аксесоар.

Цветовете на тоалетите на британския премиер

Когато има срещи за бюджета на страната и Брекзит Мей почти винаги носи някой от цветовете на страната-синьо, бяло и червено. В повечето случаи бяла блуза и син костюм.

При изявления за тероризъм или нещастен случай Мей печели състрадание и разбиране в черно.

 

Хармоничният зелен цвят Мей предпочита на спортни събития като финала на Уимбълдън например. В подобна среда тя се чувства свободна и спокойна.

 

- реклама -