Хаджигенов
сн. БГНЕС

Хаджигенов: Теоретично можем да получим третия мандат и се готвим за това

„Забавлявам се от идеята, че ние, най-малката група в парламента, ще получим мандат за съставяне на правителство, но теоретично всичко е възможно и ние се готвим за това“.

Това заяви адвокат Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“ по бТВ.

„Готвим стратегии, говорим с другите парламентарни сили, доколкото ние сме 14 души, въпреки че ние подехме инициативата да говорим с всички, защото има много траншеи, които ги разделят. Последното нещо е името на министър-председателят. Не знам защо политиката се схваща като това кой ще води отпред. Политиката е отборна работа. В противен случай отново получаваме ГЕРБ и Бойко Борисов“, каза Хаджигенов.

Разочарован съм от това действие на „Има такъв народ“. Вчера Слави върна нещо, което още не е получил.

„Имахме готовност да подкрепим правителство на „Има такъв народ“, коментира той и добави: „Всички се притесняват от огромния провал. Ако се притесняват, тогава да си стоят в къщи. Трябва да опитат.“

„Няма вариант да не се провалиш в нещо. Трябва да опиташ и да се провалиш“, повтори представителят на „Изправи се! Мутри вън“.

„Готов съм да стана министър. Готов съм да свърша трудните неща и съм готов да платя цената“, заяви още адвокат Хаджигенов.

 

- реклама -