ГЕРБ, ПП "Никола Петков" Борисов Цветанов Върбанов

ГЕРБ и ПП „Никола Петков“ подписаха споразумение за сътрудничество – Видео

ГЕРБ и ПП „Никола Петков“ подписаха споразумение за политическо сътрудничество.

Това се случи в централата на ГЕРБ в присъствието на премиера Бойко Борисов.

„Току що подписахме споразумение с партия ГЕРБ. Ще работим за победа и ще мобилизираме всички наши структури. Знаете, че това е най-балансираната листа с хората, които защитават нашите интереси в Европейския парламент, коментира след подписването и председателят на партия „Никола Петков“ Венцислав Върбанов.

„Първо да изразя чисто професионалното възхищение от действията на пожарникарите в Париж. Дано се окаже немарливост, защото „Нотр Дам“ е катедрала, а сме в навечерието на великденските празници, коментира премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той поздрави и лидера на земеделците Венцислав Върбанов по повод рождения му ден днес и му пожела да „изкара колкото Конституцията“.

„С колегите от „Никола Петков“ ни е най-лесно. Познават се с възрастните или по малко младите, така че да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Зле прикриват целите си, техните брутални действия станаха публично известни“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В изявление заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов припомни, че преди две седмици ГЕРБ подписа споразумение със СДС. „Една седмица по-късно с ПП „Обединени земеделци“, провокирани от писмото от председателя на ЕНП Жозеф Дол направихме всичко възможно да влезем в диалог с всички формации, част от ЕНП.

Искаме да благодарим на ПП „Никола Петков“, които също се обадиха за подкрепа. Днес всичко това ще бъде официализирано пред вас“, заяви Цветанов и уточни, че партията ще подкрепи листата на ПП ГЕРБ за евровота.

„Предстои подписване на споразумения с „Гергьовден“, със Съюза на репресираните от комунизма и с Български демократичен форум“, каза още Цветан Цветанов.

- реклама -