Акция по чистотата: Започва поетапно миене на улиците в София (График)

Акция по чистотата: Започва поетапно миене на улиците в София. Миене на карета от улици ще започне на 12 юни и ще продължи до 14 август т. г.  като обхване районите „Красно село“, „Възраждане“, „Триадица“, „Лозенец“, „Оборище“ и „Средец“, съобщиха от Столична община.

За целта е създадена организация

между фирмите по чистота, Общинска полиция, ЦГМ ЕАД, Пътна полиция – СДВР, Софийска вода и есплоатационните дружества, работещи на територията на столицата, а контрола по изпълнението осъществява Столичен инспекторат  на терен.

От 07.30 ч. до 16.30 ч  ще бъдат

затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили улиците, по които ще тече дейността от четири страни под формата на каре. Собствениците на паркираните автомобили трябва да ги преместят, докато трае дейността, а на тези, които не са го направили, колите ще бъдат премествани  от екипите на ЦГМ на близка локация. За новото им местонахождение информация може да се намерят на

телефона  на телефона на ЦГМ 0 70013 233.

Столичният инспектор ще уведоми гражданите на дейностите като постави информация на жилищните сгради, в сайтовете на съответните районни администрации, както и на Столичен инспекторат в БАНЕР – МИЕНЕ и ГРАФИЦИ – МИЕНЕ ПО КАРЕТА. Допълнителна информация може да се получи още  на телефона на Оперативния център на

Столичен инспекторат: 02/ 987 55 55.

На 12 юни  на екипите на фирмата по чистота, изпълняваща дейността ще стартира в район „Красно село“  от „каре“ 6 , в което попадат улиците: ул. „Св. Иван Рилски“ от бул. „Генерал М. Д. Скобелев“ до бул. „Христо Ботев“, ул. „Люлин планина“ от бул. „Генерал М. Д. Скобелев“ до ул. „20-ти април“, ул. „Лайош Кошут“ от бул. „Генерал М. Д. Скобелев“ до бул. „Христо Ботев“, ул. „20-ти април“ от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Македония“ ул. „Ивайло“ от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Македония“.

На  18 юни екипите продължават миенето в район „Триадица“. В следващите дни къде и кога ще се мие – ВИЖТЕ ТУК.
- реклама -
error: Съдържанието е защитено