За деца или за възрастни! Спинър за 30 хил. лева (СНИМКИ)

Русия е вторият по големина пазар на фиджет спинъри след САЩ и този факт не е убягнал от вниманието на ювелирната компания Caviar, известна с „патриотичните“ си смартфоните от скъпоценни метали. Италианската фирма представи четири модела от модните врътки, чиято цена започва от 14 900 рубли (435 лева).

Caviar Spinner Tricolor има лопатки с ювелирен емайл в цветовете на руското знаме, който „ще ви накара да се чувствате патриот дори да нямате къща в „Рубльовка“ (московският „Бевъли Хилс“). В центъра на спинъра е гравиран двуглав орел.

Caviar Spinner Carbon е изработен от цинк с прахово покритие от въглерод и е украсен с изображение на череп. Според производителя цинкът влияе положително на равнището на тестостерона в мъжкия организъм.

В лопатките на третия модел Caviar Spinner Diamonds са инкрустирани диаманти. Самият спинър е позлатен по метода на двойната галванизация. Подхожда на млади дами от хайлайфа и рапъри. Цена: 99 900 рубли (2 896 лева).

Caviar Spinner Full Gold смело може да се нарече най-скъпият спинър в света. Отлят е от чисто злато проба 750 с тегло 0.1 кг. Ще бъде изработен в единствен екземпляр и ще струва 999 000 рубли (28 958 лева).

- реклама -