Волен Сидеров Цветанов Дариткова

Волен Сидеров обмисля да напусне парламента

Не знам дали има смисъл да оставам в този парламент. Не виждам смисъл да стоя в парламента като народен представител и да мамя хората, които са ме избрали“. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в сутрешния блок на БТВ.

„Няма как да работя с тези измамници, защото те извършиха измама и подмениха ръководството на ПГ.“, заяви още Сидеров.

Той уточни, че все още не е взел окончателно решение за напускане на парламента. „Но се обръщам към скъпите си колеги – хайде колеги, дайте да вдигнем доходите и пенсиите. Това сме обещали. Не е мъжко да се събереш на тъмно и да ме изключат от комсомола“, заяви се Сидеров.

Сидеров ще отиде днес на коалиционен съвет.

„Мен ми е интересно какво промени мнението на моя скъп колега и партньор Красимир Каракачанов, който преди 4 години е защитавал моите тези? Аз нямам проблем с него и Валери Симеонов. Тук не говорим за личностни конфликти. Говоря за защита на интересите на България. В Обединени патриоти си говорим. Днес има коалиционен съвет и аз смятам да отида. Там ще попитам как с фалшификация беше променено ръководството на парламентарната група. Те направиха измама. НФСБ и ВМРО се възползваха от „Атака“ и сега искат да ни отстранят. Благодарение на мен Каракачанов е вицепремиер, а Симеонов беше такъв. Сега те се опитват да остържат „Атака“., каза още Сидеров.

- реклама -