Вижте ги- приличат ли си? Тръмп и Долорес-СНИМКИ

Нищо неподозираща испанка стана интернет сензация, след като потребители на социалните мрежи откриха невероятната ѝ прилика с президента на САЩ Доналд Тръмп.

Журналистката Паула Васкес работела по статия за това как фермерите се справят с бури и публикувала снимката на жената.

Долорес Лий Антело, както е името на двойничката на Тръмп, живее във ферма в Кабана де Бергантиньос и била един от земеделците, интервюирани относно проблемите с природните бедствия.

„Снимката ми, изглежда, е обиколила целия свят. Смятам, че приликата идва заради цвета на косата ми. Дъщеря ми ми показа снимката в интернет и ми каза, че вече съм известна, но аз така и не разбирам защо“, коментира Антело.

Дъщерята на интернет сензацията е много по-въодушевена относно новопридобитата слава и заяви пред журналисти:

„Представете си, ако бяхме част от семейството на Доналд Тръмп!“.

През това време коментарите в социалните мрежи по повод приликата на Антело и Тръмп стават все по-оригинални и дори крайни.

Някои от тях гласят „Предпочитам да гласувам за нея“, „Жена, приличаща на Тръмп. По-хубаво не може да стане!“, „Може да му е сестра, но да не си признава. Поне косата и цветът на кожата ѝ са истински“.

 

Засега президентът на САЩ не е писал в Twitter за своя двойник, но според Васкез, Антело била очарована да разбере, че прилича на Тръмп.

Много от хората, които живеят в близост до Антело, пък вече я наричат „братовчедката на Доналд Тръмп“. За една година дамата спечели хиляди фенове.

- реклама -