Васил, който удуши Калина, остава в ареста

Съдът реши да остави обвиняемия Васил Василев, удушил приятелката си Калина,   в ареста. Преди заседанието той се разплака, а на адвоката си е казал, че, ако наистина е извършил това, ще се покае.

Нестандартни сексуални практики бележат бурната връзка на Васил Василев и Калина Симова. Някои от тях били новост дори за него. Това каза след заседанието на съда адвокатът му Христо Чолаков.

Клиентът му продължава да твърди, че нищо не помни от нощта на убийството, но според прокурор Иван Тасков това е защитна версия. Във фаталната нощ Васил и Калина са имали романтична вечеря. Има пререкания за смс, който получава Калина, сочат данни от разследването.

„Той е имал всички пароли до телефоните и компютрите на приятелката си“, каза адвокатът на Василев – Христо Чолаков. Освен това Васил и Калина били сгодени. Родителите и на двамата дори планирали сватба.

Жертвата поканила Васил да живеят заедно в нейния апартамент, а преди това той бил при родителите си. Пил е успокоителни, защото имал проблем с краката – работата му като готвач налагала да стои прав.

 

- реклама -