В Малага замириса на пари преди мача с Реал!

Пред сериозен казус за решаване се намира Малага преди последния кръг от Примера дивисион. В този финален кръг Малага играе с Реал (Мадрид) и може да помогне да се реши титлата в Испания. Реал има три точки аванс пред Барселона преди този последен двубой, а на „Ла Росаледа“ се нуждае поне от една, за да не следи резултата между каталунците и Ейбар.

Барселона пък се моли само на силите на Малага, защото само ако Реал загуби, каталунците ще станат шампиони. Ще се хвърли ли Малага обаче, питат всички в Испания.

Медиите в Испания разкриха интересни финансови параметри, върху които южняците да мислят преди мача.

Ако Малага победи, тимът ще си гарантира 11-то място в Примера и автоматично ще получи 600 000 евро за това си постижение. И ще заслужи любовта на всички фенове на Барселона.

Ако загуби обаче, Малага ще вземе цял 1 милион евро. Такава е клаузата в договора на Иско, който премина от Малага в Реал – при шампионска титла, предишният му клуб бива премиран сериозно. Кое от двете ще избере Малага, ще се хвърли ли докрай срещу Реал Мадрид и има ли изобщо шанс да спре Кристиано Роналдо – отговорът в неделя вечер.

- реклама -