Том Брейди
Снимка: twitter.com/TomBrady

Том Брейди пак се отказа, този път наистина

Легендата на НФЛ Том Брейди обяви, че „този път наистина се отказва“. Куотърбекът има 23 сезона в американския футбол и рекордните седем трофея от Супербоул.

45-годишният Брейди се отказа точно на този ден и преди една година. Шест седмици по-късно обаче той промени решението си заради „недовършена работа“.

„Отказвам се, този път наистина. Знам, че това стана голямо нещо миналия път, така че тази сутрин, когато се събудих, реших да запиша видеото. Няма да е дълго. Само веднъж човек може да напише супер емоционално заредено есе за отказване. Моето беше миналата година. Благодаря на всеки от вас за подкрепа. Благодаря ви, че ми позволихте да изживея истинската мечта. Дори и да можех, нямаше да променя нищо“, казва Том Брейди във видеото.

Миналата година той за първи път завърши с отрицателен баланс като играч. Освен това 2022-а беше трудна за него и извън терена. Той се разведе със съпругата си Жизел Бюндхен след 13-годишна връзка.

Сега той би трябвало да се насочи към телевизията. Брейди има десет годишен договор с Fox Sports за водещ коментатор. Контрактът е на стойност $375 млн.

- реклама -