Тарантино
Режисьорът Куентин Тарантино

Тарантино събира в новия си филм Брад Пит, Лео ди Каприо и Ал Пачино

Култовия режисьор Куентин Тарантино добави в списъка от актьори, които ще играят в последния му филм „Имало едно време в Холивуд“, наред с Леонардо ди Каприо и Брад Пит, още един легендарен актьор – Ал Пачино.

Той ще се въплъти в ролята на Марвин Шварц, агентът на персонажа, който ще изиграе Лео ди Каприо. Към звездният екип ще се присъединят и Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Люк Пери и Никълъс Хамънд.

Действието на „Имало едно време в Холивуд“ се развива в Лос Анджелис през 1969 г. и разказва за актьора Рик Далтън

В ролята влиза Леонардо ди Каприо, който заедно със своя дубльор Клиф Бут (Пит) се опитват да пробият в меката на киното.

Но Далтън има много известна съседка – Шарън Тейт, покойната съпруга на Роман Полански, която бе убита бременна в осмия месец от последователите на Чарлз Менсън. Той е американски престъпник, известен като главатаря на псевдокомуната „Семейство Менсън“, зародила се в Калифорния в края на 60-те години.

Обвинен е освен за смъртта на Тейт, но и за тези на Лено Ла Бианка и Розмари Ла Бианка, извършени от членове на групата по негово разпореждане.

Името на Менсън се свързва с „Хелтър Скелтър“ – израз, заимстван от едноименната песен на „Бийтълс“. Интерпретацията на Менсън върху текста на песента е, че тя описва апокалиптична расова война, чието начало би се катализирало от неговите убийства.

- реклама -