Стаси Кара- премиера

Стаси Кара събра Холивуд в „Като на кино“

 

„Като на кино“, първата документална книга на  Стаси Кара, събра в клуб „Перото“ почитатели на киното и литературата. Чаровната журналистка може да наречем щастливка, защото има невероятния шанс да спечели доверието на великолепни актьори като Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Ема Томпсън, сър Кенет Брана, Камерън Диас, Бенедикт Къмбърбач, Чарлийз Терон, Кейт Уинслет, Еди Редмейн, Алисия Викандер и много други. Те застават зад микрофона и разказват емоционални истории за личния си свят, за професионалните си страхове и успехи, за срещите и разделите по пътя на славата.

А в книгата Стаси разказва непринудено и емоционално за близките си срещи с филмовия свят, за блясъка и цената на известността, за изборите и предизвикателствата, за приключението да се прави кино.

„Като на кино“събира изключително любопитни интервюта с режисьора Серджо Кастелито и неговата съпруга, блестящата италианска писателка Маргарет Мацантини, кралицата на романса Сесилия Ахърн, която притежава талант да открива магическото във всекидневния живот.

„Двама души промениха живота ми – Кевин Спейси и Георги Тошев“ сподели Стаси пред приятелите, които с нетърпение ще очакват „втория сезон“ на „Като на кино“.

- реклама -