Хороскоп

Спокоен ден за Скорпионите, Стрелците срещат интересни хора

Овен

Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да минете изпит, да напишете писмо или да позвъните по телефона.

Телец

За Вас започва по-спокоен и рефлексивен период, затова сега е най-подходящото време за приключване с нещата, свързани с публичността. Всички отношения, на които не достига Вашето внимание, трябва да го получат колкото се може по-скоро, тъй като не след дълго ще се наложи да проявявате гъвкавост, за да се потопите в своя вътрешен мир. Намерете начин да се заредите с повече енергия.

Близнаци

Ще се наложи да заемете твърда позиция по принципен въпрос и да я отстоявате, независимо от протестите на близките. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има вероятност да се опитат да Ви манипулират, коварно призовавайки най-добрите Ви чувства. Ще получите интересни предложения. Погрижете се за подходящ гардероб, ако искате да направите незабравимо впечатление на симпатична за Вас особа. Безупречният стил трябва да стане Вашата визитна картичка.

Рак

Казват, че любовта не трябва да се търси. Тя трябва да дойде сама, изсипвайки се като сняг на главата Ви. Днес трябва да решите дали сте съгласни с това или не, и в съответствие със своето решение да си набележите план за действие. Впрочем, ако любовта вече е при Вас, просто правете всичко възможно, за да не я изгубите… За това не са Ви нужни съветите на звездите.

Лъв

През този ден на Вашия любим човек ще е трудно да съсредоточи цялото си внимание върху Вас, Вашите проблеми и желания… То непрекъснато ще бъде ангажирано с други, по-малко значими от Ваша гледна точка неща. Не пречете на това: защо Ви е необходима такава отвеяна половинка?

Дева

Днес не Ви се стои на едно място. Време е да признаете, че не знаете как да се справите със своите чувства. Няма значение от какво сте се интересували преди – сега Вашето внимание ще бъде погълнато от нещо съвсем друго. Може още дълго да се увличате по различни неща, но докато не си дадете сметка какво именно не Ви достига за пълно щастие, няма да намерите покой.

Везни

Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно можете да издадете чужда тайна или случайно да разпространите информация, която не трябва. Бъдете сдържани и в негативните оценки – заради тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте да се изолирате от тях.

Скорпион

Изкарайте деня спокойно: крясъците и сълзите няма да решат проблема, а и антидепресантите няма да са от полза. Трябва само да се стегнете, да се усмихнете и да решите какво точно искате. Семейството, поуморено от Вашите капризи и настъпателност, ще Ви бъде много благодарно.

Стрелец

Днес са възможни импровизирани събирания, на които ще си прекарате отлично и ще се запознаете с интересни хора. Ако решите да ограничите общуването си и то да бъде само в кръга на близките, може би ще преживеете някои неприятни моменти. Ще се появи недоволство от създадените отношения, а и трудно ще успявате да овладеете раздразнението. Или бъдете готови да проявите изключителен самоконтрол, или се задоволете с обсъждане на неутрални теми.

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да Ви оказва натиск, като се опитва да Ви наложи крайни срокове. Графиците се създават за това, за да могат после в тях да се правят корекции. Много по-важно е да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие са обречени на провал. Приемете, че конфликтите се случват, а обикновено след тях се взимат по-умни решения.

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!

Риби

Когато сте принудени да вземете решение неочаквано, Ви обхваща страх от носенето на отговорност. Най-добрата тактика за този ден е да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша… Превключете вниманието си върху изграждане на нови отношения и поддържане на вече съществуващите.

- реклама -