Хороскоп

Романтични срещи за Близнаците, благоприятен ден за Девите

Овен

Взимате всичко в свои ръце, независимо за какво се отнася. Отлично умеете да ръководите преговори между конфликтни страни. Строги сте, но справедливи и затова хората Ви се доверяват. И което е още по-важно – винаги довеждате започнатото до край. Затова с каквото и да се заемете днес. Ще се получи!

Телец

Има вероятност Вашият личен живот днес да бъде ознаменуван с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни партньор, който не се е свързвал с Вас от доста време и така сте се били затъжили за него… Звездите Ви препоръчват да се срещнете с него днес и да прекарате заедно няколко приятни часа, далеч от уличната суета.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, които можете да Ви препоръчат интересно произведение? Или си изберете нещо от класиката… А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Днес на Вашия любим човек ще му се прииска да Ви признае нещо важно, което е разбрал наскоро и което не му дава мира да заспи. Постарайте се да го изслушате внимателно и да оцените казаното по достойнство, защото в противен случай това ще се отрази зле на вашите отношения.

Дева

Днес е благоприятен ден, за да се погрижите за своето здраве, както и за търсене на нови лекарствени средства. Ще бъдете внимателни разумът Ви ще търси нови начини за решаване на проблема. Може да получите съвет по повод здравето от приятел или от друг компетентен източник. През втората половина на деня трябва да избягвате започване на ново лечение, а в работата – взимане на важни решения.

Везни

Вървете по своя собствен път. Винаги идва момент, когато трябва да решите в какво вярвате, както и да го отделите от онова, в което Ви се струва, че трябва да вярвате, или от това какви мисли се опитват да Ви внушат обкръжаващите. Наличието на набор от лични морални принципи и стандарти – това е безценен инструмент, затова поработете над развиването на собствен. Няма да е толкова лесно, но ще си заслужава.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. Емоциите и огорченията могат да се отразят зле на Вашето самочувствие и настроение. Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната сфера може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по-малко – да Ви целува.

Козирог

Днес Вашият любим човек ще Ви говори парадоксални неща. И в по-голямата им част – за себе си. Възможно е 90% от тези неща да бъдат продиктувани от желанието му да Ви шокира, порази, удиви и да ангажира Вашето внимание. Но частица истина в думите му все пак ще има…

Водолей

Днес няма да имате пълна самостоятелност. В едно и също време ще сте зависими от реализацията на собствените планове и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви обективни изисквания, например на спуснато отгоре разпореждане или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, предизвикани от хронични или професионални заболявания.

Риби

Днес може да се появят трудно разрешими въпроси в парично отношение. Това ще бъде свързано с нереалистично мислене по професионални въпроси и недалновидно Ви виждане по отношение на финансовото Ви поведение. Старайте се да избягвате себелюбието и натиска в семеен кръг. Възможни са вълнуващи преживявания и самозаблуди при общуване с противоположния пол.

- реклама -