Различно: Абитуриент дефилира по халат и джапанки на бала си (Снимки)

Абитуриент избра нетрадиционно облекло за бала си. Младежът дефилира по халат и джапанки, вместо в изискан костюм в Кюстендил.

Появата му предизвика десетки коментари в социалните мрежи.

„Трябва да си различен, не го намирам за протест срещу нещо. Родителите ми посрещнаха това решение с огромни позитивни емоции и ме подкрепиха.

Не съм се преобличал, цяла нощ бях така облечен.

Облеклото излезе евтино и сега ще си го ползвам. Костюмите ще седят в гардеробите и ще събират прах“, заяви в „Денят започва“ абитуриентът Марк Манчев.

Парите, които е спестил, казва, че ще вложи в сметки и данъци.

Под публикацията в мрежата възника спор. Дали всъщност креативният абитуриент не е с по-скъпо облекло от връстниците си.

Много от коментиращите отчетоха, че халатът е на известна марка, а цената му спокойно надхвърля средната сума, която се отделя за костюм.

Очилата и пурата в ръката също доказвали тази теза.

В крайна сметка определено най-вече бе оценена идеята на младежа, а не толкова останалото.

И докато едни залагат на нетрадиционно облекло за бала си, други държат на традицията. В хайдушка носия, въоръжен с кама и пищови. Така дефилира в центъра на Банско Иван Драгов. Младежът, който е член на сдружение „Бански хайдути“, сбъдна мечтата си, а преминаването му по време на балната фиеста предизвика бурни аплодисменти.

- реклама -