Лейди Гага, кучета
Снимка: Инстаграм

При престрелка откраднаха кучетата на Лейди Гага

Два френски булдога, принадлежащи на американската поп певица Лейди Гага, бяха откраднати в Лос Анджелис, след като служителят, който ги разхождал, беше прострелян и ранен.

Новината съобщиха американски медии.

Полицията в Лос Анджелис съобщи, че нападателят е взел кучетата и е избягал от местопрестъплението с кола. Беше съобщено, че на мястото е бил прострелян мъж на около 30 години, като самоличността му не е била разкрита.

Уебсайтът на знаменитостите TMZ съобщи, че Лейди Гага е предложила награда от 500 000 долара за връщането на кучетата, на име Коджи и Густав, „без да задава никакви въпроси“ на този, който й върне любимците.

Снимка: Инстаграм

Трето куче – Азия, е било спасено от органите на реда на мястото на нападението и по-късно е прибрано от член на екипа на певицата.

Френските булдози са желана и скъпа порода, като цената на кучетата с родословие може да достигне хиляди долари. Не беше ясно дали домашните любимци на Лейди Гага са били мишена на нападението.

Съобщава се, че в момента звездата е в Рим за снимките на „Gucci“ – филм на Ридли Скот, в която тя играе бившата съпруга на италианската модна икона, която беше осъдена за организиране на убийството му.

- реклама -