Подготовката за балове 2023: Колко излиза?

Подготовката за балове 2023: Колко излиза? Абитуриентският бал е едно от най-очакваните и незабравими събития в живота на всеки човек. Поради тази причина и подготовката за него е трескава и вълнуваща. Всеки абитуриент се стреми и иска да изглежда безупречно в този ден. По този повод решихме да проверим колко би струвала подготовката на един абитуриент през 2023 година.

Родители коментират, че процесът по подготовката при момчетата е по-лесен, тъй като те не са толкова претенциозни и за тях не се изискват грим, маникюр, официална прическа, бижута и аксесоари, които са много важен елемент от цялостната визия на абитуриентките. Избирането на перфектната визия за момичетата със сигурност отнема повече време и почти двойно повече ресурси, категорични са те.

Цената на абитуриентската рокля може да се определи и според това дали е направена по поръчка или е готов модел. В случай, че искаме да бъде изработен модел по наш вкус, то направата на такъв би излязла по-скъпо. Цените на роклите варират от 500 до 2500 лева, в зависимост от това какво искаме и дали са дизайнерски. Същото важи и за костюмите за младежите, които стартират от близо 500 лева, а някои надвишават дори 1500 лева в зависимост от марката и дизайна. Сумата за обувки и чанта също се определя според марката, дизайна и материята.

- реклама -