сн. Фейсбук

Отровното трио се явява на изборите с Мая Манолова

Отровното трио е постигнало принципно съгласие с гражданската платформа „Изправи се.БГ“ за общо явяване на предстоящите избори. Предстои подписване на споразумение. Това стана ясно от публикация във фейсбук профила на Отровното трио.

„След оповестяването на възможна най-ранна дата за провеждане на парламентарните избори от президента на Републиката, „Отровното трио и гражданите“ продължи още по-интензивно неофициалните разговори с демократичните сили и сдружения за предстоящия вот. Наша основна цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов“, казват още проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Триото се стреми да заведе на изборите всички протестиращи заедно, защото така щели по-лесно да свалят Борисов.

„Продължаваме упорито да търсим вариант, носещ политически израз на общия ни протест срещу системата. Затова ще продължим да работим за разбирателство и вратите ще останат отворени, не само като предизборен модел, а като трайно желание за общи действия, които да поставят България обратно на основите на демокрацията, законността и модерното икономическо развитие“, пишат от триото.

- реклама -