Никол Шерцингер Люис Хамилтън

Никол Шерцингер твърдо решена да намери хакера, публикувал видеото, в което се прегръща с Люис Хамилтън

Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици заради скандала с изтеклото в интернет интимно клипче, на което се „гушка“ с бившия си приятел – автомобилният състезател Люис Хамилтън.

Това съобщава Дейли мейл.

40-годишната певица нарече хакера, публикувал видеото, „изключително подло същество“.

„Беше ужасно преживяване“, заяви Шерцингер пред в. „Сън“. „Наистина не мога да разбера как някой би направил подобно нещо. Каква полза би имал от публикуването му?“

Близки на певицата и звездата от Формула 1 споделиха, че двамата са били ужасени от изтеклата интимна информация и са решили да запазят мълчание докато отмине скандалът.

И Шерцингер, и Хамилтън обаче са твърдо решени да намерят виновника.

Видеото, което е с дължина от две и половина минути и е заснето с телефон, показва 40-годишната певица и 32-годишния пилот от Формула 1 в доста личен момент и вероятно не е било предназначено за чужди очи.

Според запознати клипчето е било изтрито преди години. То обаче се появи отново в мрежата, което означава, че е било част от голямата хакерска атака от 2014 година, когато от изтичането на лични данни пострадаха много знаменитости. По това време Никол и Хамилтън все още бяха заедно. Звездата от „Пусикет долс“ и пилотът от Формула 1 се разделиха окончателно през 2015 година след доста бурна връзка.

- реклама -