филми, премиери, 2021 година

Най-очакваните филми за 2021 година

Наближава Нова година, което означава, че скоро на екраните ще се появят нови интересни шедьоври на киното, чиито премиери се очакват с нетърпение от любителите на филма.

Ето някои от най-очакваните заглавия:

„Мортал Комбат“

Класиката на бойните игри вече е екранизирана. Сюжетът на фантастичния екшън се развива около събитие от междугалактически мащаб. На турнира ще се срещнат най-силните световни шампиони, всеки от които има свои собствени мотиви, но целта е една – победа. Очакваният рейтинг е 92%, а в главните роли влизат Джесика Макнами, Хироюки Санада, Таданобу Асано. Очаквана дата на премиерата – 14 януари 2021 г.

„Не е време за умиране“

Според сюжета на 25-та част на филма за Бонд, главният герой почива в Ямайка, но по молба на началниците си той се връща на работа. Джеймс Бонд ще трябва да се изправи срещу нов злодей, който използва опасни технологии. В ролята на злодея – Реми Малек, а Даниел Крейг за последен път ще изиграе 007. Очаквана дата на премиерата – 1 април 2021 година.

„Черната вдовица“

Героинята на комикса на „Марвел“ Черната вдовица – руската шпионка Наташа Романофф, се връща в собственото си минало, за да влезе в тайните на престъпна конспирация. В случая са замесени нейни стари познати. Очакваният рейтинг на филма е 90%, а ролята, разбира се е за Скарлет Йохансон. Очаквана дата на премиерата – 6 май 2021 година.

„Круела“

Злото същество от „101 далматинци“ получава собствена продукция. Сюжетът на филма се развива в Лондон през 70-те години и разказва за млада вещица, която по това време не е мечтала за палто, направено от кожите на стотици бели и черни кучета. Очакваният рейтинг е 98%. Лошотията е изиграна от Ема Стоун. Очаквана премиера – 27 май 2021 година.

„Отряд самоубийци-2“

За радост на феновете на Марго Роби продължението на Suicide Squad излиза в предстоящата година. Зрителите ще се срещнат отново с Харли Куин, Робърт Дюбоа, Рик Флаг и други шантави суперзлодеи. Очакваният рейтинг е 85%, а премиерата на 5 август 2021 година.

„Матрицата-4“

Има шанс за любителите на трилогията. Сюжетът на четвъртия филм ще разкаже на публиката за конфронтацията между героите на компютърната програма, както и продължението на историята на избрания Нео, който успя да ограничи изкуствения интелект. Главните роли отново са поверени на Киану Рийвс и Кари Ан Мос. Премиерата е на 23 декември 2021 година.

 

 

 

 

- реклама -
Flashlight gif 640×90