Моника Белучи

Моника Белучи скъса с гаджето си и отново е свободна

Това е краят на една красива история. След няколкомесечна връзка Моника Белучи обяви, че е скъсала с Никола Лефевр. Човек, към когото по думите й запазва най-дълбока привързаност.

И така на 54 г. Моника Белучи отново е свободна. Четири месеца след официализиране на връзката им актрисата и нейният 37-годишен художник, решиха всеки да тръгне по своя път. Това е, което майката на Дева и Леони сподели пред италианското списание F. Без да разкрива причините за тяхната раздяла, актрисата, обяви, че двамата поддържат много добри отношения.

Моника Белучи и Никола Лефевр остават приятели

„Връзката ни сега продължава по друг път, който е приятелски за цял живот. Разбира се, ще продължим да ходим заедно на изложби или на ресторанти като приятели“, обещава секссимволът.

Много добре се разбирахме и този човек ме научи на толкова много. Това е човек, който има истинска артистична чувствителност“, казва актрисата. От друга страна, не е възможно да се разбере дали Моника Белучи вече е намерила нова любов. На въпроса за темата тя просто отговаря: „Без коментар“.

И все пак, с такъв сексапил, италианският модел едва ли ще остане свободна дълго време…

- реклама -