Моника Белучи

Моника Белучи: Благодаря на Фотошоп!

52-годишната италианска актриса и модел Моника Белучи призна, че е благодарна на „Фотошоп”, защото няма нищо лошо в това да получиш малко помощ отвън.

Белучи, която само преди две години стана момичето на Джеймс Бонд в „Спектър”, казва, че се е примирила с факта, че лицето й се променя. И се радва, че списанията „разхубавяват” снимките, но не толкова, колкото в миналото, защото аудиторията се приучва да обича звездите с техните несъвършенства.

„Гледам съчувствено как се променям, не се възмущавам, че се случва нещо чудовищно. Остаряването също носи очарование”, обобщава Белучи, която има две деца.

„Да ме възприемат като зряла жена не ме притеснява. И така трябва да бъде. Може след 10 години да изглеждам стряскащо и може да си променя мнението заради многото си бръчки. Но засега се чувствам чудесно”, казва актрисата.

Във Франция днес излезе от печат книга с интервюта на Белучи „Rencontres clandestines“.

Според Белучи не бива хората да осъждат жените, които са използвали козметична хирургия

„Трябва да правите това, което е полезно за вас. Ако пластичната хирургия ви носи щастие, защо да не я използвате?”, коментира красавицата.

Белучи казва, че вече сме свикнали с „пластичната хирургия”, прилагана върху снимките, но трябва да усещаме и малките несъвършенства на човека, които го правят уникален.

Миналия месец фестивалът в Кан предизвика ропот след като снимка на Клаудия Кардинале на плаката на събитието беше „разхубавена” чрез изтъняване на бедрата на актрисата.

Белучи обаче каза, че най-важното е било, че самата Кардинале е била щастлива да види резултата.

- реклама -