Класика в нов вариант – как да изглеждате модерно в тениски и дънки за мъже?

Когато кажем „класическо облекло“ обикновено разбираме онова, което се харесва от по-голяма част от хората и е предпочитано за години наред. С промяната на обществото забелязваме също и промяна в предпочитанията ни като стил и начин на съчетаване между отделните елементи на нашата визия. Ето защо и дефиницията за „класическо облекло“ се промени, заемайки едно ново, по-различно ниво. На него ще открием удобни дрехи и комфортни обувки, които да бъдат част от гардероба ни целогодишно. Класиката в нов вариант се състои от дънки, тениска и сникърси, а днес ще ви дадем няколко предложения как да изглеждате не просто добре, но и да бъдете в час с най-новите модни тенденции.

На кои мъжки тениски да заложим през 2022 година?

Мъжката тениска изглежда, че ще се превърне в непреходна дреха. Нейното удобство е ненадминато и, колкото и да е студено навън, винаги ще посягаме към нея. През зимата можем да я съчетаем с подходяща жилетка, а през лятото – с цветни шорти и удобни плажни чехли. Тази многофункционалност я прави надежден приятел за нас във всички онези моменти, когато се чудим какво да облечем сутрин. Ето защо вече можем да я видим не само като част от спортните съчетания. Изборът на мъжки тениски е изключително релевантен и в случаите, в които търсим една по-неангажираща официална визия. Можете да я изградите, използвайки комбинация между тениска, чино панталон, блейзър и елегатни обувки, например.

 

Тази година ще се придържаме към модели с яка и копчета. Ще можете лесно да ги правите част от всякакви визии – от спортни до елегантни, без да се притеснявате как ще изглеждате в очите на околните. Най-актуалните цветове ще бъдат класическото бяло и черно. Не бива, обаче, да пренебрегваме трендове като бордо, тъмносиньо и графит. По този начин ще внесете доза цвят в сивото си ежедневие и ще направите деня си по-усмихнат и за вас, и за околните. Това е поредното доказателство за класиката в нов вариант и заслуженото място, което можем да отредим на нейно величество тениската!

Можем ли да наречем дънките „новото официално“, когато говорим за облекло?

Тук отговорът на въпроса е на 100% еднозначен – не само, че можем, а трябва да ги наречем така. Излезли на пазара едва преди по-малко от 100 години, днес те вече са задължителна част от гардероба на всеки един човек, независимо на каква възраст е. От бебета до столетници – всички те предпочитат дънките, а мъжките дънки редовно оглавяват класациите за едни от най-търсените и купувани дрехи всяка година. Удобството, което създават, не е единствената причина да се придържаме към тях. Освен това, те са изключително практични. Можете да ги съчетавате както с тениска и пуловер за една по-неангажираща визия, така и с риза или блейзър, когато се опитвате да изградите по-официален стил по време на важно за вас събитие. А и както вече сме споменавали, още един чифт дънки никога не е излишен за когото и да е. Ето защо ви препоръчваме да разгледате предложенията за мъжки дънки на modivo.bg, където ще имате възможността да откриете всичко онова, което търсите – от модел, през размер, до точно определен цвят. И всичко това ще се случи на достъпна за вас цена с невероятно качество на продукта.

Новото класическо облекло се крие зад многофункционалността на тениска, дънки и сникърси. И няма абсолютно нищо необичайно в това, че често посягаме именно към тези дрехи. Те са удобни, а с тях ежедневните ви задължения ще преминават сякаш за секунди. Доверете им се и бъдете по-продуктивни отвсякога!

- реклама -