Карадайъ за премиера: На лъжата краката са къси

На лъжата краката са къси. С тези думи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ коментира изявлението на премиера Кирил Петков за движението.

„Днес чухме поредната лъжа на Кирил Петков по адрес на ДПС, че “брокери” от ДПС са ги търсили“, написа Карадайъ във Фейсбук.

По-рано днес в интервю за Дарик радио Петков заяви: „Имахме брокери и от ГЕРБ, и от ДПС да се разберем. Но да се разберем означава да сменим главния прокурор, да реформираме КПКОНПИ.“.

„Мъдрият народ е казал, че на лъжата краката са къси…“, написа още Карадайъ.

„Има нещо, което е много по ценно от това да си политически стабилен и да откраднеш пари. Това е да изведеш един народ напред. Те не го осъзнават това и постоянно опитват да се договарят“, заяви още премиерът в интервюто за „Дарик радио“.

Той заяви, че кабинетът можеше да си е „стабилен като камък“, ако са дали парите за пътища и Слави Трифонов нямало да се сети за темата Северна Македония. Освен това ако ПП се откаже от КПКОМПИ, това също би донесло стабилност, каза още Петков.

Според него президентът реагирал на грешни информации и не се вслушвал в това, какво наистина искат хората. На кого му трябва стабилност, ако е на цената на задкулисни сделки.Източник: Стандарт

- реклама -