Как работи играта CS: GO и къде да следим турнирите?

Как работи играта CS: GO и къде да следим турнирите? Електронните спортове са все по-масови и дори в Азия култът е стигнал до такава степен, че милиони фенове гледат любимите си играчи по едно и също време на живо.

Една от най-известните дисциплини е

Counter Strike: Global Offensive или накратко CS:GO. Тя е шутър от първо лице, в който управлявате своя герой и поразявате противниците си. Играта е отборна и това е много важен елемент.

С нарастването на популярността на е-спортовете логично букмейкърите започнаха да обръщат по-сериозно внимание към тях. Можете да се възползвате от бонус кодове за Мр Бит от Ефирбет, с които да увеличите шансовете си за печалба, докато гледате любимите си отбори и геймъри в шутъра.

За разлика от повечето спортове в тази

дисциплина мачовете вървят почти постоянно. Могат да бъдат следени в традиционните стрийминг платформи като Twitch TV, но и вече почти всеки бетинг сайт дава възможност за живо предаване. Самите срещи са много динамични и най-големите майстори ги прогнозират лайв.

Това е най-популярната опция за залози, защото коефициентите варират непрестанно. Тук се улавят и изгодните възможности. Компютърът на различните портали за хазартни игри няма как да обработва толкова бързо всяко действие по картата, че да прецени идеалната за ситуацията ставка. Именно обратното се случва преди турнирите и мачовете.

Никой няма кристално кълбо за гледане в

бъдещето и затова е най-ударно да се следи лайв стрийм, като така се изгражда ясна представа кой отбор как играе и на база на това би могла да се изготви много по-обоснована прогноза.

Всяка игра на CS: GO се състои от 30 рунда и това дава отлична възможност за лайв бетинг. За разлика от други жанрове на е-спорта като League of Legends, където начално предимство на единия отбор често води до спечелване на целия мач,

то тук всяка част е сама за себе си.

Който първи стигне до 16 спечелени рунда, той печели картата. Професионалните сблъсъци са до 2 спечелени от 3 карти. Действително в подобен формат има много възможности за прогнози и самата сфера постоянно търпи развитие.

Най-добрите геймъри имат свои спонсори и подписват грандиозни договори с водещите отбори. Много фенове на спорта дори не подозират, че CS: GO предлага идентична на вид система каквато се среща сред популярните дисциплини като футбол, баскетбол, тенис, волейбол и тн. В този шутър всеки детайл е от значение. Дори само един състезател от отбора да няма ден и да се представя лошо, той може да повлече със себе си целия състав към загубата.

Най-известните геймъри и тимове са следвани

в социалните мрежи от стотици хиляди фенове. Както вече споменахме, първенствата се гледат от много хора по цял свят и предизвикват сериозен интерес у привържениците на прогнозите.

Такива обаче има интегрирани дори в самия е-спорт. Играчите на CS: GO могат да залагат скинове на своите оръжия, които са оценявани в долари или друга реална валута. Самата игра създава своя субкултура и е сред най-обичаните заглавия независимо на кой континент се намирате. От Мистър Бит добре са се ориентирали по това кои са новите течения, защото тепърва

този пазар още много ще се разраства.

В Азия електронните спортове отдавна вече на практика са се превърнали в национални такива. В САЩ са създали отделни лиги с франчайзи и спонсорите там наливат милиони долари. Всичко това се отразява и на бетинг индустрията, като тепърва прогнозите на е-спортове ще играят сериозна роля и у нас.

- реклама -