Как кучето на Мегън Маркъл се превърна в приказен герой

Кучето на Меган Маркъл стана герой на книга

Бившата актриса и настояща херцогиня на Съсекс Меган Маркъл вече прилича на крал Мидас и превръща всичко около себе си в злато. В социалните мрежи обсъждат дрехите и бижутата й, както и всички от нейното обкръжение – от баща й до фризьора. Сега пък с особено внимание е удостоено и кучето й Гай, за което вече има написана цяла книга.

Книгата, чийто прототип е Гай, се нарича His Royal Dogness: „Негово кралско кучешко величество: гончето Гай – удивителната история на кучето на Мегън Маркъл“. В основата на книгата е историята на кучето, което Мегън намерила по време на снимките не сериала „Костюмари“. То било изложено за продан на пазара за бездомни животни в Торонто.

Героят в книгата обаче е открит в горите на Кентъки, а после заедно с новата си стопанка – безименна актриса, се отправя на кралско пътешествие в Лондон.

Реалната история на Гай, която доста е видоизменена в книгата, също има много щастливо продължение. В Лондон Мегън довежда и своя любимец, който вече може да се види спокойно да се разхожда в кралските дворци. Дори веднъж е пътувал с автомобила на кралица Елизабет II. Част от тези интересни случки не влизат в книгата, тъй като авторите не са съгласували написаното с двореца и на практика нямат права върху тях.

Очаква се книгата „Негово кралско кучешко величие“ да се появи на пазара в края на октомври.

- реклама -