Меси

Издирват брата на Лео Меси, след като откриха лодката му оплискана в кръв

Братът на Лионел Меси – Матиас, е издирван от полицията в Аржентина, след като моторната му лодка бе намерена окървавена на пристанището във Фигиера, а в нея е имало и огнестрелно оръжие.

35-годишният Матиас, за когото това не са първи проблеми със закона, е заявил на охраната на пристанището, че е порязал лицето си, след като е ударил пясъчна дюна близо до брега.

Местни медии разкриха доста стряскащи снимките на лодката на Меси, на които се вижда сериозно количество кръв

След като полицията е огледала превозното средство и е намерила в него 38-милиметров пистолет, е била издадена заповед за издирването на Матиас. Според информациите, той сам е потърсил медицинска помощ в рибарското селище след инцидента.

Това не е първият сблъсък със закона за Матиас Меси. Миналата година той трябваше да преподава футбол на деца като общественополезен труд, след като бе хванат с незаконен пистолет в своето Ауди. Матиас бе и глобен с близо 500 евро, а от съда му наредиха да стои далеч от алкохол и наркотици.

През октомври 2008-ма година Матиас отново е бил арестуван за притежание на огнестрелно оръжие, а през 2011-та година той оцеля при огнестрелно покушение над дома му. Звездата на Барселона Лионел Меси има още един брат – Родриго, както и сестра – Марисол.

- реклама -