Мис Вселена, Индия, Боливуд, актриса

Индийска актриса от Боливуд е новата Мис Вселена (СНИМКИ+ВИДЕО)

Актриса от Боливуд е новата Мис Вселена. Харназ Сандху, която е актриса от Боливуд, получи короната от своята предшественичка Андреа Меса от Мексико.

За титлата се състезаваха 80 красавици. Престижният конкурс се проведе в израелския курортен град Ейлат на Червено море.

Страната беше избрана, заради успешната политика на израелските власти за справяне с пандемията.

Конкурсът включваше представяне на национално облекло, бански и интервюта с участничките, в които те трябваше да покажат ораторските си умения.

Състезанието попадна в светлината на прожекторите, тъй като бе организирано в Израел на фона на призиви за бойкот на страната заради отношението й към палестинците. В крайна сметка единствено Малайзия не изпрати своя представителка, като официално посочи за причина за решението си коронавируса, предаде БТА.

Заради новия вариант Омикрон Израел затвори границите си за чуждестранни туристи в края на миналия месец. Повечето от претендентките за титлата вече бяха пристигнали в страната, преди да бъдат въведени новите ограничения. Забавилите се получиха специално разрешение да влязат, но с условие за 72-часова карантина.

- реклама -