Мелани Грифит

Грифит: След развода с Бандерас намаляха епилептичните ми пристъпи

За някои разводът може да се превърне в морално освобождение и промяна на живота в положителна посока.

Подобно нещо се е случило с 60-годишната Мелани Грифит, която призна в интервю, че след развода й с 57-годишния Антонио Бандерас нейните епилептични пристъпи значително са намалели. Те започнали преди 6 години, докато двамата още са били семейство.

Грифит сподели, че е имала пристъпи в продължение на дълги години. Двата най-тежки пристъпа станали в Кан. Веднаж по време на разходка по брега тя била откарвана в болница няколко пъти.

Звездата твърди, че оттогава пристъпи са редки – благодарение на новите лекарства, намалелия стрес и раздялата с Бандерас. „Вече четири години пия лекарства. Нямам припадания, това е потресаващо. Но истинския ми целител стана разводът“, казва Мелани.

В този момент присъстващите на токшоуто хора се разсмели, на което Грифин добавила: „Сериозно! Повече не се притеснявам да говоря за това“.

Но източник твърди, че по време на интервюто актрисата получила пристъп. Тя загубила съзнание и се наложило да бъдат викани лекари.

Въпреки проблемите с алкохола и наркотици в младостта й , сега актрисата води здравословен начин на живот – спортува и се храни правилно.

Мелани и Антонио се разведоха през 2014 година след 18-годишен брак. Те имат дъщеря Стела, която тази година навърши 21 години.

- реклама -