хороскоп

Ето кои зодии се влюбват заради парите

Да срещнеш своята половинка сред 7,8 милиарда души е един от най-големите подаръци на съдбата, сравним с печеленето на милион в лотарията. Но за някои не е достатъчно само да намерят своя партньор.

„Докато някои са готови да рискуват всичко, за да намерят истинската си любов, има знаци от зодиака, които се влюбват в избраника главно заради парите“, казва астрологът Синди Маккийн.

Постоянно се говори, че любовта не може да се купи, но има пет знака на зодиака, които ще възразят: все пак си струва да се обърне внимание на доходите.

Стрелец

„Стрелците наистина могат да се влюбят в парите, защото са привлечени от приключението и тръпката, която получават от някого или нещо, което е недостъпно. И те също толкова обичат да споделят своите необичайни истории “, казва астрологът Линда Фурие.

Не е чудно, че с личност като тази, Огненият Стрелец постоянно иска да посещава нови места и да научава нови неща. Влюбването в избраника с пари им позволява да пътуват и да получат това, което искат. Впоследствие те са щастливи да споделят това преживяване със своите приятели и познати. „Стрелците са убедени, че животът е необходим, за да се живее“, добави Маккийн.

Козирог

Този земен знак е много практичен, така че Козирозите не са свикнали да се отдават на блянове и мечти. Всичките им мисли са насочени към реализиране на реалистични идеи и те ще направят всичко, за да постигнат целта си. Всички вече разбират, че обсъждането на богатството не е най-секси тема на разговор, но Козирозите трябва да се чувстват финансово сигурни преди да отворят сърцата си.

„Козирозите винаги мислят за бизнес. В отношенията им парите и любовта вървят ръка за ръка “, казва астрологът Лиза Стардаст.

Скорпион

Фурие смята, че Скорпионите са родени, за да се влюбят в парите. А вроденият им чар само допринася за осъществяването на всички желания.

„Тяхната яростно конкурентна природа диктува, че те трябва да спечелят на всяка цена. А хипнотичният чар позволява на Скорпионите да спечелят сърцето на всеки, когото срещнат“, обяснява Фурие.

Скорпионите винаги се стремят да победят. Те ще бъдат щастливи, ако намерят любов, но парите ще ги направят още по-щастливи.

Телец

За да спечелите сърцето на Телеца, ви съветваме да сложите шикозни чаршафи и да си купите скъп букет, защото те искат да се обградят с лукс. Тактични и чувствителни, представителите на този земен знак отдават предпочитание на сложни неща. „Телецът се нуждае от грижи и иска да бъде глезен. И това не е изненадващо, защото те се управляват от Венера, планетата на любовта и удоволствието “, казва Стардаст.

Фурие добавя, че Телецът е по-вероятно да излезе от зоната си на комфорт, когато има потенциална или реална финансова печалба от романтична връзка.

Лъв

Но любовта на лъвът към парите може дори да доведе до участие в риалити формати. Маккийн уверява, че представителите на тази зодия просто обожават камерата. По този начин те се разкриват най-добре пред публиката.

„Лъвовете ще бъдат много щастливи да търсят своя избраник в шоу за запознанства. Вниманието на зрителите, излагането на риск, ограниченото време за ефир и възможността да намерят любов са много привлекателни перспективи за тях “, казва Маккийн.

Според нея Лъвовете обичат да бъдат влюбени и едновременно се стремят към луксозен живот. Следователно връзката на този знак не е пълна без вечери в най-модни ресторанти и красиви подаръци.

- реклама -