Ислямска държава

Джихадистите в Сирия злорадстват след отпадането на Русия от Мондиала

Сирийските терористи, противници на президента Башар Асад, загряха социалните мрежи със злоба, приветствайки победата на Хърватия, която се наложи на четвърт финалите за Световната купа над Русия

Хърватия смачка Русия и я изхвърли от Мондиала. Ще дойде ден, когато тя ще бъде изхвърлена от Сирия от сирийския народ, написа в Туитър терористът Абу ал Хода ал Хомси, намиращ се в бунтовническите територии в Северна Сирия.

Намесата на Русия в края на 2015 на страната на правителството в Дамаск му помогна да вземе инициативата в кървавия конфликт, който опустошава Сирия от 2011 г., и да постигне успехи срещу бунтовниците и джихадистите.

Благодаря на Бога, който разплака руснаците и изпълни с радост сирийците и арабите, твърди в Туитър Ахмед Рамадан, говорител на националната коалиция на сирийската опозиция в изгнание.

Цяла Сирия, като се изключи летището Хмеймим, е радостна от победата на Хърватия, отбелязва в Туитър потребителят Мохамад Дакак, имайки предвид военновъздушната база в северозападна Сирия, където са разположени руските сили.

- реклама -