Джей Зи

Джей Зи призна, че е изневерявал на Бионсе и двамата са били пред развод

След близо 2 години спекулации, рапърът Джей Зи призна в интервю, че е изневерявал на Бионсе и това е изправило брака им пред голяма криза.

За изневерите се заговори, след като певицата пусна култовия си видео албум Lemonade, в който загатва, че между нея и съпруга й е имало трети човек. Джей Зи също е споменавал за подобни неща в музиката си. Слуховете се разпалиха, след като на бял свят се появи запис от камера, на която се вижда как по-малката сестра на Бионсе – Соланж, напада с юмруци и ритници певеца.

Рапърът заяви, че в следствие на негови травми, преживяни в детството е имало период, в който той се е затворил в себе си. „Просто влизаш в режим на оцеляване. Дори и да имаш жена до себе си, в такива моменти просто се затваряш емоционално. В моя случай това беше много тежко. И от там ти се случват много неща, сред които и да изневеряваш.“

Двамата дори са били пред развод

„Знаете в такива случаи, поне половината хора просто си тръгват от семейството си. Ние обаче преодоляхме кризата, защото аз потърсих терапия“, споделя Джей Зи.

По думите му депресията му се задълбочила допълнително от факта, че с действията си е наранявал любимата си жена. „Най-трудното от всичко е да гледаш мъката върху лицето на човека, който си наранил. Тогава си даваш сметка, че всъщност ти не си най-важния и трябва да се изправиш и да продължиш напред заради семейството си“, категоричен е рапъра.

За да преодолеят кризата, двамата с Бионсе започнали заедно да пишат музика, в която всеки изливал чувствата си.

Двамата са женени от 2008-ма, но имат връзка няколко години преди това. Родители са на 5-годишната Блу Айви, а през лятото певицата роди близнаците Руми и Сър Картър.

- реклама -