Доган, Карадайъ, "Росенец", симпатизанти, ДПС

Доган към симпатизантите на ДПС: Много се гордея с вас! Карадайъ: Агресията беше към нас – Видео

Тази агресия беше символна, тази агресия беше против ДПС, защото Ахмед Доган е символът на ДПС. Ахмед Доган е лидерът на ДПС.

По този начин тази агресия беше към всеки един от нас, депесарите.

Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който заедно с почетния председател на ДПС Ахмед Доган благодариха на събралите се симпатизанти на партията в парк „Росенец“ при имението на Доган.

Видеобръщението бе разпространено в социалната мрежа от пресцентъра на партията.

Според Карадайъ ГЕРБ са допуснали ескалацията на напрежението в парк „Росенец“. Карадайъ отбеляза, че всъщност снимат другия плаж, а говорят за камъните пред имението на Доган.

„Целта им беше агресия в частна собственост“, каза лидерът на ДПС.

„Всички заедно успяхме да предотвратим този сценарий на агресия. За огромно съжаление виждаме, че държавата липсва. Президентът не можа да разбере какво означава институцията президент и води лични и персонални битки“, коментира Карадайъ.

„Това, което се случи – да се смесят различните потоци, днес, го направи изпълнителната власт, направи го жандармерията, направи го кметът на общината, който е заместник-председател на ГЕРБ. За нас това означава, че ГЕРБ го направи. Те търсиха провокацията, за да се скрият зад нас, защото има ред проблеми в страната за решаване“, посочи лидерът на партията.

Почетният председател Ахмед Доган каза:

„Изключително много се гордея с вас. И за сетен път заявявам, че много ви обичам. Един много дълбок поклон пред вас“.

- реклама -