Луис

Давид Луис ще дебютира за Челси срещу Ливърпул

Давид Луис ще дебютира повторно за Челси в дербито срещу Ливърпул утре. Мениджърът на „сините“ от Лондон Антонио Конте заяви, че е напълно уверен в качествата му и ще разчита на него в центъра на отбраната.

Давид Луис ще играе за първи път. Ние сме уверени, очакваме той да играе много добре. Знаем, че той е добър футболист. Опитваме се да го подготвим по най-добрия начин, за да видим най-доброто от него. Когато пристигнат нови играчи, те имат нужда от време, за да се адаптират. Утре ние имаме нужда от Давид Луис„, каза Конте. Той потвърди, че Тери ще отсъства в следващите 10 дни.

Челси няма да се разделя с Фабрегас

Освен това Конте отрече спекулациите, че Сеск Фабрегас може да бъде продаден през зимата. „Сеск е в моите планове и в плановете на Челси. Всички знаем, че той е фантастичен играч. Виждам го в тренировките, подхожда много сериозно. Ако продължи по този начин, ще бъда изправен пред труден избор. Аз искам от играчите ми да ме поставят в подобни ситуации, в които да се колебая. Знаем, че Сеск е изключително техничен играч, а сега аз започвам да го опознавам като човек„, заяви италианският специалист.

- реклама -