дънки

Дънките с ниска талия се връщат на мода

Край на модния тренд на дънките с висока талия. Помните ли в началото на този век, когато звезди като Парис Хилтън, Бионсе, Бритни Спиърс и Кристина Агилера събуждаха мъжките копнежи, облечени в изрязани потничета и джинси, които падаха почти до нивото на бельото?

Е, тази мода се завръща.

Талията на дънките пада все по-надолу

Доказателството за това дават звезди като топ моделите Кендал Дженър, сестрите Джиджи и Белла Хадид, Емили Ратайковски. Те все по-често са снимани от папараци да носят в ежедневието си дънки с ниска талия и екстремно изрязани топове.

Според „Harper’s Bazar“ завръщането на тази мода е останало силно подценено от модните експерти. А, сигналите за новия тренд са били загатнати в колекциите на няколко модни гиганта, като Роберто Кавали, Аликзандър МакКуин и Томи Хилфигер.

Завръщането на ниската талия обаче няма да се хареса на дамите, които нямат перфектно коремче. Затова модните експерти съветват ако искате да сте в крак с модата, но тялото ви не ви позволява да комбинирате изрязания деним с тениска или риза. Така хем може да си позволите чифт от модерните дънки, хем няма да вадите на показ онова, което ви се иска да прикриете.

- реклама -