Човекът с най-много пиърсинг по тялото призна, че има проблеми – СНИМКИ

Рекордьорът с най-много пиърсинг по тялото си призна, че има проблеми на летищата.

В ежедневния си живот обаче той няма никакви притеснения. Не е нарушен и сексуалният му живот, макар че по думите му половият му орган е пронизан 278 пъти.

Ролф Бучолз обаче твърди, че е доволен от интимните си отношения и никакви железа не му пречат. Ако имаше проблеми, нямаше да нося пиърсинг толкова дълго време, заявява той. Признава, че има проблеми единствено на летищата в държавите, където се учудват на необичайния му външен вид.

Освен това винаги активира охранителните системи. Дори в Дубай го задържали на вратата на един бар с обвинението, че практикува черна магия.

Ролф Бучолз е с най-голям брой пиърсинг на тялото – 453 пронизвания. Затова и името му е увоковечено в Книгата Рекордите на Гинес.

Но не е само пиърсинг – тялото на Ролф е украсено с безброй татуировки. В това число са дори бялото на очите му, тунелите в ушите… Има дори импланти на главата си, които имитират рога.

Възниква въпросът как Ролф е успял да наниже толкова много пийрсинг по себе си. Само в района на устните си и има 94 пронизвания.

- реклама -