Чарлийз Терон отглежда сина си като момиче

Актрисата Чарлийз Терон потвърди, че отглежда 7-годишния си син Джаксън като момиче, като каза, че се грижи за „две красиви дъщери“. Холивудската звезда осинови Джаксън през 2012 г., а след три години малката Огъст. Тя разказа как още 3-годишен Джаксън ѝ е казал, че „не е момче“.

„Искам да се радвам на децата си и да ги обичам каквито са“, каза актрисата. Снимки на момчето с полички и роклички и със сплетена коса предизвикаха остри реакции сред феновете на Терон.  Актрисата заяви, че не е тя тази, която определя природата на децата си.

„Те са родени, каквито са и къде точно искат да попаднат, докато растат, и какви точно искат да станат, не аз решавам. Моята отговорност като родител е да им се радвам, да ги обичам и да се грижа да имат всичко необходимо, за да станат каквито искат“, категорична е Терон. Южноафриканската красавица сподели, че се е научила на неконформизъм от майка си, която за да защити себе си и нея, застрелва баща й пред очите й. Тя е призната за невинна, поема строителната му компания и за пет години от потънала в дългове успява да я направи печеливша.

- реклама -