песен

Бебето на Меган и Хари вече си има специална приспивна песен – подарък от кралския хор

Кралският хор, прочул се с изпълнението си на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май миналата година, написа приспивна песен специално за първородния им син, съобщи Контактмюзик.

По думите на Карън Гибсън ръководителката на госпъл хора, очаровал слушателите с изпълнението на класическото парче „Stand By Me“ на Бен Кинг, текстът на приспивната песен, сътворена специално за кралското бебе, е „изключително силен“.

Ден по-рано Гибсън публикува послание в Туитър от името на целия хор, изразявайки радостта от раждането на първото отроче на принц Хари и съпругата му Меган. Туитът гласи: „Поздравления за Техни Кралски Височества херцога и херцогинята на Съсекс за раждането на тяхното момченце. С обич от целия хор. Много сме щастливи за вас. Бог да ви благослови“.

След като се прослави на сватбата на Хари и Меган, Кралският хор сключи звукозаписен договор с компания „Сони мюзик“. Формацията понастоящем е на турне във Великобритания. На 19 май хорът ще отбележи първата годишнина от венчавката на херцозите на Съсекс с изпълнение на свои хитове в „Ройъл Албърт хол“ в Лондон.

Източник: БТА

- реклама -